Zestawy Wilcza


Centrum Konferencyjne Warszawa Wilcza – Oferta cateringowa – catering Warszawa, wynajem sal szkoleniowych

ZESTAWY LUNCHOWE


► Zestaw 1

Zupa jarzynowa
Do wyboru (50/50):
Eskalopki z kurczaka w aromatycznym sosie cytrynowym
i
Makaron conchiglie z zielonym groszkiem, cebulą i masłem
Ziemniaki puree
Surówka i sałatka ze świeżych warzyw

Deser:

Ciasto


► Zestaw 2

 

Zupa pomidorowa
Do wyboru (50/50):
Roladki ze schabu nadziewane serem i suszonymi pomidorami
i
Makaron penne pesto z bazylią i orzeszkami pinii
Ziemniaki puree
Surówka i sałatka ze świeżych warzyw
 
Deser:
Ciasto

► Zestaw 3

Zupa krem z białych warzyw
Do wyboru (50/50):
Hamburger z warzywami
i
Pene pesto z suszonymi pomidorami
Ziemniaki pieczone w ziołach
Surówka colesław
Deser:
Ciasto

 

ZESTAWY Z MAKARONAMI


► Zestaw 4

Zupa krem z pomidorów
Do wyboru (50/50):
Conchiglie z zielonym groszkiem, cebulą i masłem
i
Pene arrabiata z sosem pomidorowym, czarnymi oliwkami i kaparami


► Zestaw 5

Zupa krem z białych warzyw
Do wyboru (50/50):
Lasagne
i
Pierogi ze szpinakiem


► Zestaw 6
Zupa pomidorowa
Do wyboru (50/50):
Farfalle z łososiem
i
Penne siciliana

► Zestaw 7
Zupa jarzynowa
Do wyboru (50/50):
Sola pieczona w szpinaku
i
Farfalle z łososiem
Ziemniaki puree
Surówka i sałatka ze świeżych warzyw

Deser:
Ciasto


► Zestaw 8

Zupa krem z zielonego groszku
Do wyboru (50/50):
Łosoś pieczony z warzywmi
i
Penne pesto
Ziemniaki puree
Surówka i sałatka ze świeżych warzyw
Deser:
Ciasto


Przekąski koktajlowe

•  Kanapeczki koktajlowe, dekoracyjne (np.: z serami, wędlinami, rybami, jajkiem) – mix 4 zł/szt.
•  Tartinki (np.: z pstrągiem, z serkiem Brie, z salami, z jajkiem, musem szynkowym) – mix 3 zł/szt.
•  Koreczki (np.: serowe z winogronem, z kabanosem, z ogórkiem, z indykiem) – mix 3 zł/szt.
• Koreczki z mozzarellą i rucolą – 3 zł/szt.
• Wrpay z tortilli (z kurczakiem, warzywami) – 4zł/szt.
Słone babeczki (z różnymi dodatkami) – 4zł/szt.
• Śliwka kalifornijska zawijana w boczku – 4 zł/szt.
• Jaja faszerowane – 3 zł/szt.
• Łódeczki z ogórka faszerowane – 4 zł/szt.
• Sakiewki z ciasta francuskiego – 3 zł/szt.
• Kapelusze pieczarek faszerowane warzywami lub grzybami – 2 zł/szt.
• Pomidory faszerowane tuńczykiem lub indykiem – 5 zł/szt.
• Sałatka warzywna na liściach rucolii – 4 zł/szt.